Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2007

Els Instituts de VNG impartiran tallers centrats en la igualtat d'oportunitats

Els tallers han estat dissenyats des del projecte Igualem

Mitjançant l'edició d'una guia, tant per a l'alumnat com per al professorat dels Instituts d'Educació Secundària de l'Eix Diagonal, el projecte IGUALEM desenvolupa, fins al mes de maig, uns tallers de sensibilització en igualtat d'oportunitats dins del procés d'orientació acadèmica i professional. 

Els tallers que imparteix el CFO La Paperera, als instituts i escoles d'ensenyament secundari de VNG, estan especialment pensats i dissenyats per als alumnes d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i de Batxillerat i tenen com a principals objectius informar i orientar els joves i docents en totes les possibilitats professionals escollides sense condicionants de gènere. Tanmateix, també serviran per donar a conèixer bones pràctiques i exemples en l'elecció de carreres, tradicionalment masculines, per a noies i, tradicionalment femenines, per a nois. 

La guia dels tallers de sensibilització a l'alumnat de secundària, a la vegada, està pensada com una eina per al professorat on s'hi contemplen diferents recursos que els facilitin la seva intervenció a l'aula, tant en l'orientació acadèmica com en la professional, des d'una perspectiva de gènere envers la igualtat d'oportunitats dona - home. 

Els tallers per als Instituts d'Educació Secundària de VNG formen part de la campanya de sensibilització en igualtat d'oportunitats i divisió sexual del món del treball del projecte IGUALEM que es realitza en el CFO La Paperera, i que també inclou altres accions de sensibilització al teixit empresarial i a la societat en general.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00