Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/08/2013

Nova edició del Fora Estocs el darrer dissabte d'agost

Torna el Fora Estocs el 31 d'agost Torna el Fora Estocs el 31 d'agost

La fira arriba a la seva vuitena edició esdevenint referent comercial de la comarca

La fira Fora Estocs torna a Vilanova i la Geltrú l'últim dissabte d'agost, com ja es tradicional. La fira, referent comercial a la comarca, se celebrarà a la plaça de la Vila el dia 31 de les 9 del matí fins a les 9 del vespre.

El Fora Estocs és organitzat des de l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç. Després de vuit edicions, aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat organitzada des del propi comerç. Es destaca, sobretot, pels articles de temporada que porten les botigues participants i els preus de liquidació.

El seu objectiu és la venda de l'estoc de temporada. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes venen de la mà del comerç associat a Viu Comerç, per tant, comerç de qualitat i de proximitat de la ciutat, amb parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, serveis a les persones, etc. En l'edició d'enguany el nombre de participants serà similar a les darreres edicions, amb una cinquantena de carpes.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, s'ha convertit en un esdeveniment comercial a la comarca i aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel i Casernes amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any en els establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00