Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/07/2007

La delegació al Garraf de la Cambra de Comerç remodela el seu local de la rambla

 Acte d'inauguració de la remodelada seu de la  Cambra de Comerç de Barcelona al Garraf    Acte d'inauguració de la remodelada seu de la Cambra de Comerç de Barcelona al Garraf

El president de la Cambra, Miquel Valls, ha presidit l'acte d'obertura

La delegació al Garraf de la Cambra de comerç de Barcelona ha inaugurat aquest matí la remodelació de la seu vilanovina a la rambla Principal. L'acte ha estat presidit pel President de la Cambra de comerç de Barcelona, Miquel Valls, pel segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, i pel delegat al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, Jordi Gálvez. 

A l'acte ha assistit també l'alcalde de Sant Pere de Ribes i president del Consell Comarcal del Garraf, Josep Antoni Blanco, el president de l'ADEG, Xavier Cardona i nombrosos empresaris de la comarca. Miquel Valls s'ha mostrat molt satisfet per la remodelació d'un local instal·lat a un edifici catalogat, mentre que Jordi Gálvez ha volgut posar l'accent en el destacable moviment empresarial de la comarcal.

Per la seva banda, Tomàs Álvaro ha manifestat el desig del govern de seguir col·laborant estretament amb la Cambra de comerç de Barcelona ja que, ha dit, això reverteix en la millora de la qualitat de vida de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00