Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2012

La pluja no impedeix la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

 400 persones van pedalar pels carrers de VNG en favor d'una mobilitat sostenible 400 persones van pedalar pels carrers de VNG en favor d'una mobilitat sostenible

400 persones participen a la X Passejada en bicicleta, l'acte central de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La pluja de dissabte fa anul·lar l'activitat "Coneix el teu bus"

La passejada en bicicleta de diumenge arribava aquest any a la desena edició, i va reunir prop de 400 ciclistes. Famílies senceres que van gaudir de la passejada al llarg de 8 quilòmetres de recorregut urbà, amb sortida i arribada al parc de Baix-a-mar. Un cop arribats, els participants van rebre una matrícula de vehicle sostenible per aquest any 2012, i els més petits també es van endur un ventall i un clauer. 

Podeu veure l'àlbum de fotografies de la passejada en bicicleta aquí

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s'ha celebrat del 22 al 29 de setembre a diferents municipis del país sota el lema "Mou-te en la direcció correcta". La regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de VNG ha organitzat com cada any diverses activitats amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar la població de la importància d'adoptar mesures que afavoreixin una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi.

Així, divendres 28 es va celebrar la ja tradicional Operació ring-ring, que arriba a la setena edició, durant la qual es va obsequiar amb un exemplar del Diari de Vilanova i un clauer les persones que arribaven amb mitjans sostenibles a la plaça d'Eduard Maristany a partir de les set del matí. L'increment d'usuaris de mitjans de transport sostenibles com la bicicleta o el bus van fer que les existències s'acabessin abans d'hora.

La pluja de dissabte va fer que s'anul·lés l'acte previst per aquell dia, l'activitat "Coneix el teu bus", perquè els ciutadans poguessin visitar un bus urbà aparcat a la plaça de les Neus.

Dins dels actes d'aquesta Setmana, encara es farà una activitat fora d'aquestes dates. "Amb tu, hi vaig segur!" és un programa de promoció del transport públic per a la gent gran, que es durà a terme el 25 d'octubre a la Casa del Mar. El nombre de places és limitat i cal inscripció prèvia al 1r pis de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12) o al telèfon 93 814 00 00 ext. 3284. Aquesta activitat l'organitza la Regidoria de Mobilitat i la Regidoria del Pla de Gent Gran.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00