Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2012

Satisfacció de l'EMAID pels contactes assolits durant la fira Gamelab 2012

 L'escola municipal ha participat enguany per primer cop al Gamelab, la fira mundial de videojocs   L'escola municipal ha participat enguany per primer cop al Gamelab, la fira mundial de videojocs

Durant la celebració de la fira s'han produït trobades amb més de vint empreses on els alumnes del cicle formatiu de videojocs podran fer les seves pràctiques

Finalitzat diumenge el Gamelab 2012, l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID), ha valorat amb satisfacció la participació conjunta amb Neàpolis, en la primera fira mundial dels videojocs i l'oci interactiu. Durant els quatre dies de fira, el director de l'escola municipal, Emili Marimon i professors del centre s'han reunit amb un total de 22 empreses del sector dels videojocs, algunes d'aquestes, de les més importants del seu àmbit com per exemple Ubisof, Digital Lents, Eclipse Games o Social Point, entre d'altres.

Principalment, a l'hora de mantenir aquestes trobades l'objectiu era establir un vincle de col·laboració que facilités la pràctica empresarials de l'alumnat de l'EMAID en aquestes empreses i també la possible contractació dels alumnes que finalitzen el cicle formatiu.

A més, també s'ha contactat amb d'altres escoles que, a diferència del centre educatiu vilanoví no són de titularitat privada, per tal de contrastar plans d'estudi i matèries que s'imparteixen. La fira Gamelab també ha fet possible el contacte de l'EMAID i Neàpolis amb empreses municipals amb objectius comuns. És el cas de Citylab de Cornellà, entitats que imparteix cursos de videojocs i treballa en l'ambit de les noves tecnologies i l'emprenedoria, amb la qual es realitzarà una trobada pròximament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00