Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2017

El Fora Estocs torna aquest dissabte a la plaça de la Vila

 fora, estocs, hivern, vila, viu, comerç

La coneguda fira comercial de tancament de rebaixes obrirà a les nou del matí fins a les nou del vespre

Tot preparat per a una nova edició de la Fira Fora Estocs que se celebrarà aquest dissabte a la plaça de la vila des de les nou del matí fins a les nou del vespre. El Fora Estocs és ja tot un referent comercial que dona per finalitzades la temporada de rebaixes d'hivern.

El Fora Estocs està organitzat per l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç. Aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació. Enguany també es podrà apreciar una modificació en l'estètica de l'esdeveniment, ja que la tipologia de les carpes dels establiments ha estat millorada per tal d'afavorir l'exposició de productes.

L'objectiu és la venda de l'estoc de la temporada d'estiu 2016. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. L'oferta comercial es podrà trobar en les 65 carpes dels comerços associats a Viu Comerç amb establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, o empreses de serveis.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya la Diputació de Barcelona, i la Cambra de comerç d'Artesania i Moda de Catalunya. Des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, amb la voluntat de consolidar Vilanova i la Geltrú com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00