Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2007

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural va visitar VNG

Joaquim Llena va ser rebut per Joan Ignasi Elena i Tomàs Álvaro    El conseller Joaquim Llena signa el llibre d'honor de l'Ajuntament

Des de la conselleria es vol potenciar l'enoturisme i l'excel·lència de vins i caves

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Llena, va fer ahir dimecres la primera visita oficial a VNG. El conseller va ser rebut per l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, pel primer tinent d'alcalde, Tomàs Álvaro i altres regidores i regidors del govern. Després de visitar l'Ajuntament i signar al llibre d'honor, el conseller es va desplaçar fins a les bodegues García - Carrión, a la finca del Padruell, per visitar les seves instal·lacions. 

Aquestes bodegues, que van rebre a finals de l'any passat una ajuda de tres-cents mil euros de la Generalitat per millorar la producció dels seus productes, tenen la intenció d'ampliar les seves instal·lacions d'aquí a ben poc temps. Després d'haver visitat diverses bodegues del Penedès i el Garraf, Joaquim Llena, va avançar algunes de les accions que es duran a terme des de la conselleria, com la posada en funcionament de la nova seu de l'Incaví, que es trasllada a Vilafranca del Penedès, o la creació d'un nou observatori del cava. D'altra banda, una de les apostes més importants de la Conselleria d'Agricultura, tant al Garraf com al Penedès, és potenciar l'enoturisme, les denominacions d'origen i l'excel·lència de vins i caves, així com la investigació i la innovació en el sector.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00