Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2016

Nova edició del programa d'orientació laboral Espai de recerca de feina

Espai de recerca de feina, de l'IMET  Espai de recerca de feina, de l'IMET

Les persones interessades en aquest servei que ofereix l'IMET han d'estar donades d'alta prèviament al SOC com a demandants d'ocupació

L'Espai de recerca de feina és un programa que té per objectiu potenciar l'ús de les noves tecnologies per afavorir la inserció laboral dels usuaris en recerca activa de feina, juntament amb el suport del personal tècnic d'orientació. Durant el segon any d'aquest programa han passat pel servei unes 150 persones, amb un 33% d'inserció. El servei s'ubica a l'Institut Municipal d0Educació i Treball (IMET).

En aquesta nova edició, l'Espai de recerca de feina oferirà un únic servei orientat a la recerca activa, dirigida a aquelles persones amb coneixements d'informàtica. Durant 8 sessions realitzaran una cerca intensiva de feina a través d'Internet, on es potenciarà la utilització dels següents recursos:

- l'ús de portals d'ocupació, metabuscadors, autocandidatura dirigida, Networking, etc.

- l'ús de les xarxes socials per a la cerca de feina: Twitter, LinkedIn, Facebook, etc.

- millora de les tècniques de recerca: adaptar el CV i la carta de presentació a l'oferta i a l'empresa.

- Inputs d'informació específica: com afrontar l'entrevista de treball, la gestió del temps, la motivació vers la recerca de feina, etc.

- suport individual de les tècniques d'orientació per millorar l'ocupació de les persones participants. I amb grup, afavorir l'intercanvi d'informació i la realització d'una gestió del coneixement que aporta valor afegit a la recerca de feina.

El servei va dirigit a aquelles persones en recerca activa de feina i que, prèviament, estiguin donades d'alta al SOC com a demandants d'ocupació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00