Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2008

Els serveis de les platges de VNG es contracten enguany per concurs

Platja de Ribes Roges Platja de Ribes Roges

Les platges comptaran també aquesta temporada amb megafonia. Les empreses i entitats interessades poden presentar les sol·licituds i documentació fins a l'11 de febrer

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha tret a concurs una sèrie de serveis per desenvolupar durant la temporada de platges 2008. Es contractaran les tasques de socorrisme i vigilància, neteja dels mòduls sanitaris, muntatge, desmuntatge i manteniment dels equipaments i la instal·lació de megafonia sense fils. Tots aquests serveis, excepte el de megafonia, ja funcionen cada any a les platges vilanovines, tot i que per primera vegada se'n convoca concurs, a causa d'una major dotació pressupostària en cadascun d'ells.

El servei de socorrisme i vigilància s'havia ofert fins ara mitjançant la Creu Roja, amb qui l'Ajuntament signava un conveni. Aquesta entitat proporcionava assistència entre l'1 de juny i el 15 de setembre, però ara es busca un servei que es pugui oferir des de l'inici de la temporada de platges, que acostuma a ser pels volts de Setmana Santa, moment des del qual banyistes i grups d'escoles ja comencen a freqüentar el litoral vilanoví.

D'altra banda, també s'espera una millor gestió del muntatge, desmuntatge i manteniment de les instal·lacions mitjançant la contractació d'una única empresa per desenvolupar-ho. Fins ara l'Ajuntament mantenia acords amb cada responsable dels xiringuitos perquè s'ocupés de la seva part. I un servei nou a partir d'aquesta temporada serà el de megafonia. Es preveu l'adquisició d'un equipament que funcioni sense fils. En els anys següents es contractarà únicament el manteniment de la instal·lació.

L'Ajuntament de VNG ha incrementat enguany la dotació pressupostària en els serveis a les platges, amb l'objectiu de garantir més confortabilitat als usuaris. Les empreses i entitats interessades a participar en la convocatòria poden presentar la documentació fins a l'11 de febrer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. Consulteu les bases i tota la informació necessària a Concursos i licitacions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00