Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2016

'Exit de la 4a fira 'Conte va! Va de contes!'

La plaça de les Neus és el centre neuràlgic de la Fira      La plaça de les Neus és el centre neuràlgic de la Fira

Dissabte la Fira, que organitzen l'Associació pel Foment de la Literatura infantil Judit Sendra i la Regidoria de Cultura, va omplir de contes el centre de la ciutat

Vilanova i la Geltrú va acollir dissabte 14 de maig la 4a edició de la Fira "Conte Va! va de contes!", que ja porta quatre edicions i s'ha consolidat, gaudint del seu propi lloc dins l'agenda cultural de la ciutat.

La Fira, que ofereix un ampli programa d'actes per a un públic familiar, se celebra el segon dissabte de maig, i centra la seva activitat en diversos actes gratuïts al voltant de la plaça de les Neus. L'eix principal són els contes, amb una marató que dura tot el dia i que inclou el lliurament de premis del concurs de creació literària que promou l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra, i en el qual aquest any han participat més de cinc-cents nens i nenes.
Tallers, il·lustradors en directe, una gimcana, espai de signatures per a autors i il·lustradors, intercanvi de llibres i moltes altres propostes es desenvolupen simultàniament.
L'èxit de públic també va arribar als espectacles infantils i familiars que s'oferien a la tarda al Castell de la Geltrú, als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, i al Teatre Principal.
El grup d'animació infantil Soni com soni va ser l'encarregat del fi de la jornada dedicada a la literatura infantil en totes les seves vessants.

Com a activitat complementària a la Fira, destaca l'exposició col·lectiva "Conte va! Va de contes" al Centre d'Art Contemporani La Sala, que mostra els treballs d'una trentena d'il·lustradors, i que es podrà visitar fins al 12 de juny.

La Fira es realitza en homenatge a la Judit Sendra Garcia, mestra, conta contes i gran amant dels contes il·lustrats, i està organitzada per l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Podeu veure algunes fotografies de la Fira Va de Contes aquí

Més informació sobre la Fira, aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00