Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2010

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú celebra avui eleccions sindicals

Un moment de les votacions, aquest matí        Un moment de les votacions, aquest matí

Els treballadors i treballadores escolliran els delegats i delegades sindicals que integraran la junta de personal i el comitè d'empresa

Els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú estan convocats avui dimarts, 26 d'octubre, a participar en el procés electoral convocat pels sindicats de CCOO, UGT i SFP (sindicat de funcionaris de la policia).

Des de les 9 del matí i fins les 6 de la tarda hi ha instal·lades a la Sala de Plens de l'Ajuntament les tres meses electorals, que s'han diferenciat segons si el treballador/a és Funcionari, Tècnics-Administratius, o Especialistes/No qualificats.

En total son 708 els treballadors del consistori que tenen dret a vot, els quals escolliran 13 delegats (Funcionari), 7 delegats (Tècnics-Administratius) i 6 delegats (Especialistes/No qualificats).

Del resultat de les votacions sortiran escollides les persones que integraran la Junta de Personal i el Comitè d'Empresa. L'escrutini començarà a les 6 de la tarda, un cop finalitzi el procés i s'espera que en poc més d'una hora es coneguin els resultats. 

descarrega't la imatge
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00