Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/03/2012

Neàpolis dóna conèixer la xarxa d'inversors Business Angels de Catalunya

La conferència sobre Business Angels ha aplegat una cinquantena de persones         La conferència sobre Business Angels ha aplegat una cinquantena de persones

Una cinquantena de persones, principalment emprenedors, s'interessen en com accedir a noves fonts de finançament.

Aprofitar la capitalitat de Barcelona en el sector 'Mobile' i els canvis de model productiu que s'estan començant a produir al país és una de les oportunitats que els emprenedors no poden deixar escapar. Amb aquesta afirmació s'ha dirigit aquest matí Albert Colomer, director de Business Angels Network Catalunya (BANC) a l'auditori de Neàpolis en una conferència sobre la figura del Business Angels com a alternativa de finançament als emprenedors. 

Una cinquantena de persones han assistit a la trobada realitzada aquest matí a Neàpolis, que tenia per objectiu donar a conèixer el món dels inversors i les claus per afrontar la negociació i poder vendre amb èxit una idea o projecte de negoci. La conferència ha comptat també amb la participació del quart tinent d'alcaldia i regidor de Joventut, Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa, de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras. Segons ha manifestat el regidor Figueras, "la xarxa Business Angels té un paper molt important perquè ajuda a cobrir necessitats que tenen les persones emprenedores, bàsicament de tipus econòmic, per poder desenvolupar els seus projectes empresarials". 

Per la seva banda, Albert Colomer, ha destacat que els "Business Angels no són prestamistes sinó que aporten capital" i per tant passen a formar part de l'empresa o projecte en el qual participen. En aquest sentit, Colomer ha explicat que l'estratègia per accedir al finançament d'un Business Angel és "tenir un projecte empresarial i un pla d'empresa sòlid; saber vendre el projecte i sortir fora de la ciutat i el país a buscar inversors".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00