Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2013

Visita de la regidora d'Educació a l'equipament municipal i llar d'infants la Baldufa

 La Baldufa ofereix serveis per als infants de 0 a 3 anys i les seves famílies   La Baldufa ofereix serveis per als infants de 0 a 3 anys i les seves famílies

L'equipament ofereix serveis adreçats als infants de 0 a 3 anys

En el marc del calendari de visites als centres educatius de la ciutat, recentment la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha visitat l'equipament municipal la Baldufa, on s'ha entrevistat amb la directora del centre Antònia Saumell.

L'equipament ofereix diferents serveis adreçats als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies, la llar d'infants n'és un d'aquests però també s'hi troben d'altres com l'espai familiar Nadó; el Racó dels Menuts i el Cau dels Petits.

La regidora d'Educació va visitar les instal·lacions que disposen d'una aula per a infants de 4 a 12 mesos; 3 aules per a infants d'1 a 2 anys i 3 aules per a infants de 2 a 3 anys; a banda de cuina pròpia, la sala de psicomotricitat i zona d'esbarjo exterior (pato i porxos).

La Baldufa és un equipament integral pensat per donar resposta a les necessitats de les famílies de la ciutat en l'àmbit educatiu i social. En aquest espai es fomenta la socialització dels infants, el joc, la formació i la relació de les famílies teixint una xarxa de complicitats compartides, comptant amb el suport i l'atenció d'experts professionals en infància.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00