Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/03/2010

La Biblioteca Armand Cardona convoca el 1r Concurs Infantil de Punts de Llibre

El termini per presentar els punts és de l'1 al 30 d'abril     El termini per presentar els punts és de l'1 al 30 d'abril

El concurs, organitzat amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, està adreçat a nens i nenes des de 1r fins a 6è de primària

La Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell ha organitzat el 1r Concurs Infantil de Punts de Llibre, per celebrar la festivitat de Sant Jordi, en el que hi poden participar tots els nens i nenes des de 1r fins a 6è de primària.

El tema escollit per representar en el punt de llibre és el drac de Sant Jordi i el punt s'haurà de presentar en una cartolina blanca mida 5x18, il·lustrada només en una cara i si bé s'acceptaran obres elaborades amb pintura o dibuix, no s'admetran punts de llibre fets amb imatges animades, lletres en relleu o retoladors florescents. 


DracCada participant podrà presentar només un punt de llibre i ha de ser una obra inèdita. El punt de llibre es presentarà dins d'un sobre gran, signat en un lloc ben visible amb el pseudònim. A dins d'aquest sobre, a més del punt de llibre, s'inclourà un sobre més petit i tancat (també signat a la part exterior amb el pseudònim) a dins del qual hi hauran les dades personals del participant (nom, cognom, adreça, telèfon i correu electrònic en cas de tenir-ne).

El termini de lliurament serà de l'1 al 30 d'abril del 2010 a la Biblioteca Armand Cardona i s'ha de lliurar al personal de la Biblioteca.

El jurat d'aquest I Concurs infantil de punts de llibre estarà format per Araceli Ibáñez, mestra de l'escola LLebetx i responsable de la biblioteca del centre; Rosa Ramírez, mestra de plàstica de l'escola El Cim i del col·legi Sant Bonaventura, Jaume Sendra, col·leccionista de punts de llibre i Aida Moral; membre de l'equip de la sala infantil de la biblioteca Armand Cardona.

El lliurament del premi es farà el dissabte 22 de maig a les 13 hores, tot i que el resultat es donarà a conèixer a través de la web de la Biblioteca.

El premi consistirà en un lot de llibres i la impressió del punt de llibre per la diada de Sant Jordi del 2011.

Un cop feta una selecció de tots els punts de llibre presentats es farà una exposició que es podrà visitar a la sala infantil de la biblioteca del 10 al 31 de maig.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00