Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2014

La pedalada cicloturística per la carretera del Pantà de Foix té nova data

 Pantà de Foix  Pantà de Foix

La prova, que es va anular a causa del mal temps, es farà el 27 d'abril. Els participants s'han de tornar a inscriure

El diumenge 27 d'abril és la data escollida per realitzar la primera edició de la Pedalada cicloturística Pantà de Foix, després que el 30 de març s'hagués de suspendre la prova a causa del mal temps. Es tracta d'una activitat no competitiva d'iniciació al ciclisme oberta a totes les persones majors de 14 anys. L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer, i fer gaudir amb seguretat, la carretera que enllaça el Garraf amb el Penedès. Un recorregut emblemàtic de moltes rutes ciclistes. La regidora d'Esports Blanca Albà, ha animat a la participació "Aquesta és una gran ocasió per gaudir amb tranquil·litat del paisatge que ens regala aquest espai natural, realitzant una pràctica esportiva".

La pedalada ofereix tres reptes diferents als participants. El repte verd que consisteix en arribar fins a la pressa del pantà, el repte blau que allarga el recorregut fins a Castellet i la volta total que arriba fins a les Massuques i te un recorregut de 40 quilòmetres.

Els participants sortiran a les 9.30h des del nou circuit ciclista situat al carrer del Bages (davant de l'empresa Prysmian), aniran fins a cada un dels reptes on recuperaran forces esperant el retorn de la resta del pilot i de tornada es farà un reagrupament al càmping Vilanova Park, on s'esperarà a tots els participants i s'anirà en grup fins el Gimnàs Aqua, punt final del recorregut. L'hora prevista d'arribada és a les 11.45h. Seguidament es farà un sorteig de material entre tots els participants.

Per participar a la pedalada cicloturística és necessari fer la inscripció, que és gratuïta i inclou una assegurança i l'avituallament. Les persones que la van fer en el seu dia l'hauran de tornar a fer. Cal tenir 14 anys complerts (nascuts el 1999 i anys anteriors) i els menors de 18 anys hauran de presentar autorització dels pares o tutors. És obligatori portar casc, aigua i càmera de recanvi.

Les inscripcions es poden fer fins al 25 d'abril a:

- AQUA SPORT CLUB, Camí de Solicrup, 10
- VILA-BIKE, plaça Pau casals, 1
- ESPORTS PRIETO, Avinguda del Garraf, 32,
- BICICLETES ITURAT, Carrer Jardí, 42.

Més informació AQUÍ


Full d'inscripció AQUÍ


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00