Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2011

Raul Muñoz guanya l''App Challenge' de Service2media

 Neus Lloveras lliurant el premi a Raul Muñoz  Neus Lloveras lliurant el premi a Raul Muñoz

Els participants al concurs van disposar de 24 hores per desenvolupar una aplicació per a mòbil amb tecnologia Android

Raul Muñoz ha estat el guanyador de l'App Challenge organitzat per Service2Media, empresa líder mundial en proporcionar solucions avançades en dispositius mòbils. El concurs va comptar amb la participació de 25 desenvolupadors que van disposar de 24 hores per crear una aplicació atractiva per a mòbils amb tecnologia Android.

Muñoz va ser el guanyador per la complexitat de la seva aplicació, que estava relacionada amb un joc de memòria, i va rebre 5.000 euros i un lloc de treball a Service2Media. Les aplicacions van ser jutjades d'acord amb la seva funcionalitat i convencions de programació (codi fàcil de llegir, fàcil de mantenir, eficiència dels algoritmes implementats, usabilitat del disseny i interacció look & feel i robustesa).

El lliurament del premi va anar a càrrec de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, que va felicitar a tots els participants per l'alt nivell de les seves aplicacions i els va encoratjar a seguir treballant i millorant.

Cal destacar que Service2Media, el proveïdor líder de solucions avançades en aplicacions per a telèfons intel·ligents, s'ha instal·lat recentment a la ciutat, més concretament a l'edifici Neàpolis 

Descarrega't la foto

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00