Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2009

El museu Víctor Balaguer organitza aquest diumenge un taller infantil sobre el paisatge

    La Palmera, de Francesc Domingo La Palmera, de Francesc Domingo

Aquesta activitat s'emmarca dins l'exposició El plasticisme espiritual de Francesc Dominigo

Aquest diumenge 10 de maig, a les dotze del migdia, se celebrarà a la biblioteca museu Víctor Balaguer l'activitat infantil Pintem paisatges geomètrics vinculada a l'exposició El plasticisme espiritual de Francesc Domingo, que aquests dies es pot visitar al museu vilanoví. En aquest taller els nens i nenes dibuixaran i pintaran paisatges amb línies geomètriques, i descobriran quines són les línies rectes que hi ha amagades darrera dels elements de la natura. El resultat seran composicions artístiques a partir d'elements cubistes i línies rectes, tal i com es pot apreciar en l'obra pictòrica de Francesc Domingo.

El taller està adreçat a nens i nenes entre 9 i 12 anys. El preu és de 2 euros per persona. Les places són limitades i cal reserva prèvia.

D'altra banda, el dijous 14 de maig a les set de la tarda tindrà lloc una activitat organitzada per l'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer consistent en una passejada d'art entorn l'obra del pintor Arcadi Mas i Fontdevila (Barcelona, 1852- Sitges, 1934) pintor i dibuixant, qui va ser el fundador de l'Escola Luminista de Sitges.

La passejada anirà a càrrec de la historiadora de l'art Isabel Coll qui comentarà l'obra d'aquest pintor del qual el Museu Víctor Balaguer té exposades dues obres a la Pinacoteca: Venite Adoremus (1888) i Figura (segona meitat del XIX).

L'activitat és oberta a tothom.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00