Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/09/2016

L'Ajuntament fa un estudi d'impacte acústic a la plaça de la Vila

Moment de l'estudi que es va fer aquest dilluns    Moment de l'estudi que es va fer aquest dilluns

Amb l'objectiu de conèixer les característiques sonores, es vol fer estudis als diversos emplaçaments de la ciutat on se celebren festivals musicals

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha començat a fer mesuraments sonors per conèixer l'impacte acústic dels festivals musicals que se celebren a la ciutat.
L'objectiu és conèixer quines característiques tècniques han de tenir els diferents concerts, en funció del lloc on se celebren, per poder celebrar-se amb normalitat, sense superar la normativa que limita els decibels permesos.

Aquest dilluns s'ha encarregat a una empresa especialitzada un estudi d'impacte acústic a la plaça de la Vila. Durant unes hores, i de manera intermitent, l'empresa mesurava els decibels produïts per l'anomenat “so rosa”.

A mesura de les possibilitats, aquest estudis s'aniran realitzant als diversos llocs de la ciutat on es poden celebrar els festivals musicals, per assegurar d'aquesta manera que es puguin celebrar en les millors condicions per als veïns i els qui vulguin gaudir dels concerts, sempre cenyint-se a la normativa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00