Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/06/2011

La primera trobada de desenvolupadors de BlackBerry a VNG serà el 21 de juny

Grup de Desenvolupadors BlackBerry Barcelona

La convocatòria es dirigeix a empreses de telefonia mòbil intel·ligent, estudiants i persones interessades, que vulguin entrar al grup oficial de BlackBerry de Barcelona

El 21 de juny se celebrarà la primera trobada del grup de desenvolupadors de BlackBerry de Barcelona, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, a Neàpolis, on s'ha establert la seu del grup. La reunió pretén convocar empreses del sector de la tecnologia mòbil intel·ligent, així com persones interessades en el desenvolupament de noves aplicacions i estudiants, que vulguin integrar-se en el grup oficial de la plataforma BlackBerry.

La trobada serà entre les 18.30 i les 21 h i servirà per introduir el grup, comentar les últimes novetats oficials de RIM (l'empresa mare de BlackBerry), veure quin són els perfils de cada membre i quines inquietuds tenen, per tal de preparar els continguts de les properes sessions. Aquestes reunions es realitzaran periòdicament i algunes estaran esponsoritzades per RIM, tant sigui en productes de marxandatge com en mòbils.

La idea és promoure una organització de desenvolupadors com les que ja funcionen en ciutats com Milà, Zurich, Berlín i Madrid. Un dels promotors del grup és el vilanoví Raimon Ràfols, delegat a l'estat espanyol de l'empresa Service2Media. Ràfols veu en la creació del grup de desenvolupadors de BlackBerry una oportunitat per atreure els estudiants d'enginyeria que acaben la carrera a la UPC de Vilanova i la Geltrú, com una manera d'encaminar-se en un perfil professional emergent.

Les notícies de l'Ajuntament, a la BlackBerry

En aquest sentit, diàriament apareixen al mercat noves prestacions per a les diferents plataformes de telefonia mòbil intel·ligent. En el cas de BlackBerry, s'ha posat en marxa recentment la subscripció per RSS de les notícies de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Fins ara aquesta possibilitat ja era disponible en programari Android i Windows Phone 7. Totes tres aplicacions han estat desenvolupades per Raimon Ràfols. Qui vulgui descarregar-se la de BlackBerry, ja ho pot fer a http://appworld.blackberry.com/webstore/content/43756?lang=en.

Pel que fa a la jornada del 21 de juny, les empreses i persones que hi vulguin participar poden informar-se i apuntar-s'hi en els següents enllaços: 

Web: http://www.bbdevbcn.com/
Twitter: @bbdevbcn / http://twitter.com/#!/bbdevbcn
Facebook:
Pàgina de l'esdeveniment: http://www.facebook.com/event.php?eid=203293293041564  
Pàgina del grup: http://www.facebook.com/pages/Barcelona-BlackBerry-Developers-Group/214492638575349  

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00