Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2010

Viu l'estiu a Vilanova i la Geltrú

 VNG ofereix activitats ludiques, culturas i esportives durant els mesos de juny, juliol i setembre     VNG ofereix activitats ludiques, culturas i esportives durant els mesos de juny, juliol i setembre

L'Ajuntament de VNG presenta totes les activitats que s'organitzen de juny a setembre a la ciutat i que enguany només es promocionen a través del web municipal

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú aposta enguany per les noves tecnologies per fer arribar totes les activitats d'estiu a la ciutadania. Mitjançant un sol clic a l'espai comú habilitat al web de l'ajuntament www.vilanova.cat tothom podrà accedir a les activitats d'estiu que s'organitzen durant aquests mesos a VNG.

Els regidors i regidores responsables de les àrees d'Esport, Cultura, Turisme i Joventut i Participació i Medi Ambient, van presentar ahir a la tarda les seves propostes per aquests mesos de calor. 

activitats estiu 2


Salvador Becerra, regidor d'Esports, va destacar que enguany es programen majoritàriament tot tipus d'activitats esportives a la platja com el voleibol, l'handbol, el tennis, els llaguts... i el 3X3 de bàsquet a la rambla. Com a novetat, Salvador Becerra va anunciar que "enguany la travessa nedant tindrà un recorregut de 7 km des de Cunit a la platja d'Adarró". Paral·lelament, segons va explicar el regidor d'Esports, també es farà una cursa popular de 400 metres a la platja de Sant Gervasi. Finalment, des de l'àrea d'Esports es va destacar la celebració d'un 'Event Skate', el 17 de juliol, amb els millors patinadors de Catalunya a l'Skate park.

Pel que fa a la Regidoria de Cultura, Isabel Pla va destacar el lliurament del 1r Premi Roig Toquès, el 29 de juny al Teatre Principal, que ha estat atorgat al programa de televisió Thalassa. La regidora de Cultura va dir que "el premi vol recordar la figura de Roig Toquès, mort fa dos anys, i reconèixer en el premiat la difusió de qualsevol aspecte relacionat amb el mar". A banda, Isabel Pla, també va destacar la inauguració aquest divendres 18 de juny, al Centre d'Art Contemporani La Sala, de l'exposició de Pere Brull Carreras 'Homo_Natura', així com el 30è aniversari del FIMPT; els 300 anys dels Diables de Vilanova i la Festa Major, del 30 de juliol al 6 d'agost.

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local i Joventut, Tomàs Álvaro va destacar les passejades i rutes històriques que s'ofereixen en diferents idiomes (català, castellà, francès i anglés) per promocionar la ciutat entre els visitants. A més, Tomàs Álvaro també va destacar "els batejos de mar, una iniciativa per promoure les activitats nàutiques que es farà aquest cap de setmana, 19 i 20 de juny". Entre les activitats que es poden realitzar hi ha la possibilitat de visitar i navegar amb el Bergantí Cyrano, un vaixell indià que serà al port vilanoví del 17 al 27 de juny.

Finalment, la primera tinent d'alcalde i regidora de Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, va destacar les activitats que al juliol organitza la Xarxa de Centres Cívics de VNG. Iolanda Sánchez va posar com a exemple de les activitats que es realitzaran "El cacauotic conte de la xocolata o la Farandula on es a més de fer passar una bona estona als nens i nenes també se'ls anima a reflexionar sobre aspectes com la cooperació i el comerç just".

La primera tinent d'alcalde va finalitzar aquesta presentació destacant la voluntat de l'Ajuntament de fer una presentació conjunta de totes les activitats mitjançant el web municipal.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00