Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/10/2012

La regidora d'Educació, Ariadna Llorens, visita l'escola Cossetània

  La directora del centre i la regidora d'Educació a les portes de l'escola Cossetània       La directora del centre i la regidora d'Educació a les portes de l'escola Cossetània

L'escola du a terme diverses iniciatives al voltant de la lectura i els ensenyaments artístics

La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha visitat aquest matí l''escola Cossetània. Aquesta escola, un dels centres educatius de referència a Vilanova i la Geltrú ja que va néixer l'any 1967 com a escola concertada mitjançant una cooperativa de pares i mares, continua mantenint el tarannà dels inicis com una escola propera i oberta a l'alumnat i a les famílies.

Segons ha explicat la mateixa directora de l'escola Cossetània, Maria Rodríguez, "una escola no només es veu sinó que es viu" i amb aquesta voluntat s'afronten els reptes del nou curs. En aquest sentit, també s'ha expressat la regidora d'Educació, Ariadna Llorens qui ha destacat que "amb aquesta visita a una de les escoles més emblemàtiques de VNG hem pogut copsar la vivència dels valors educatius i de l'aprenentatge que tant l'equip directiu com el professorat intenta transmetre dia a dia als nens i nenes de l'escola Cossetània".

Durant la visita, la regidora s'ha mostrat molt satisfeta per les iniciatives que es duen a terme al voltant dels ensenyaments artístics (plàstica i música); l'anglés; l'ús de les noves tecnologies a les aules i la promoció de la lectura amb activitats que duen a terme els mateixos alumnes a l'hora del pati a la biblioteca escolar. 


visita Cossetània 2La biblioteca escolar és un dels espais més utilitzats fora de l'horari lectiu

De fet la biblioteca d'aquesta escola és un espai obert a les famílies fora de l'horari lectiu per tal que els infants, acompanyats o de forma autònoma, puguin fer els deures i treballs després de les classes. Així mateix, Maria Rodríguez també ha explicat que l'escola Cossetània manté obertes les instal·lacions fins una hora després de finalitzades les classes de manera que les famílies poden relacionar-se i fer comunitat educativa al pati de l'escola mentre els infants juguen i berenen.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00