Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2010

Vilanova i la Geltrú manté les tres banderes blaves

   Les platges de VNG es distingueixen per la seva qualitat mediambientai i de serveis Les platges de VNG es distingueixen per la seva qualitat mediambientai i de serveis

Les distincions son per a les platges de Ribes Roges, Adarró i Sant Gervasi

LAjuntament de Vilanova i la Geltrú ha rebut la comunicació de l'obtenció de Bandera Blava per a la temporada 2010 a les platges de Ribes Roges, Adarró i Sant Gervasi. Així doncs, es mantenen les mateixes Banderes Blaves de les temporades anteriors.

La Bandera Blava és un referent que tenen els visitants a l'hora de triar la seva destinació de vacances, en cas que aquestes es projectin amb la intenció de gaudir d'uns dies de platja.

La Bandera Blava és el guardó més reconegut a nivell mundial pel que fa als serveis que es presten a les platges, la seva qualitat i el respecte pel medi ambient. Un símbol de reconeixement que exigeix el compliment d'alts nivells sanitaris i ambientals, l'existència de sanitaris adequats i sense vessaments, així com un servei de salvament, socorrisme i primers auxilis a les platges i ports amb Bandera Blava.

més informació sobre les platges de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00