Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2013

La manipulació de fotografies, eix central del taller 'Imatges trastocades' que ofereix La Sala

Imatges trastocades Imatges trastocades

El taller està adreçat a nens i nens a partir dels 6 anys

Diumenge 14 d'abril, a les 12 h, al Centre d'Art Contemprani La Sala tindrà lloc el taller familiar Imatges trastocades, un taller en què grans i petits podran experimentar amb la manipulació de fotografies, pintant i retallant per crear la seva pròpia obra d'art.

L'activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys i és gratuïta. Les places són limitades i cal reserva prèvia al telèfon de La Sala 93 816 90 01.

Així mateix, en aquesta mateixa instal·lació es pot visitar fins al diumenge 26 de maig la mostra Manel Armengol. Transicions. Els setanta a Espanya, els Estats Units i la Xina, un recull de 75 instantànies del fotògraf català Manel Armengol realitzades a finals dels anys setanta en aquests tres països, en una època plena d'incerteses i de canvis fonamentals en la història d'aquests països

Complementàriament a la mostra es pot visitar fins al 28 d'abril l'exposició Intensos 70. Àlbum d'una dècada a Vilanova i la Geltrú, un recull de fotografies de Vilanova i la Geltrú de la dècada dels setanta, realitzada a partir de les instantànies que han fet arribar els ciutadans i ciutadanes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00