Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/01/2011

Berta Llorens i Magí Usieto guanyen el concurs de dibuix i eslògan de la campanya El bon veïnatge

    El dibuix s'acompanya de l'eslògan El dibuix s'acompanya de l'eslògan

Aquest dijous s'ha celebrat, al CAPI de Baix a Mar, l'acte de lliurament de premis

El CAPI de Baix-a-Mar ha acollit aquest dijous l'acte de cloenda de l'exposició de dibuixos i eslògans de la campanya El bon veïnatge, iniciada al Barri de Mar amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la participació de totes les persones en la comunitat. 

En aquesta campanya hi ha participat l'alumnat de 5è i 6è de les escoles L'Arjau, La Pau i Llebetx, mitjançant la realització d'un taller on van reflexionar sobre el concepte del bon veïnatge. A partir d'aquest treball els alumnes van presentar dibuixos i eslògans, els quals han estar exposats al CAPI de Baix-a-mar, i on els visitants van poder votar aquells que més els van agradar. 

La Regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell va lliurar els premis al dibuix i a l'eslògan més votats. Els premiats van ser dos alumnes de l'escola Llebetx, Berta Llorens i Magí Usieto. A més, es va premiar el segon dibuix més votat, obra de l'alumna de l'escola la Pau, Paula Sierra. Pel que fa a l'eslògan es va triar com a frase guanyadora Un bon veïnatge és un bon avantatge! 
Guanyadors concurs Bon veïnatge
A partir del dibuix i l'eslògan es dissenyarà un cartell que es distribuirà per diferents llocs del Barri de Mar, amb la finalitat de sensibilitzar a totes les persones sobre el concepte de bon veïnatge. 

Entre tots els que van participar a la votació es va sortejar un dinar per a dues persones. A més de les escoles la campanya ha comptat amb la col·laboració de la llibreria i papereria Tanit i del Restaurant Peixerot. 

Aquesta campanya forma part del projecte Fem Barri, dissenyat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que inicialment s'ha centrat al barri de Mar i que té com a objectiu promoure la convivència a la ciutat. 

Descarrega't la foto dels guanyadors
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00