Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/01/2010

Nou sistema de control d'accessos a l'Ajuntament i Dependències Municipals de VNG

 Nou servei de recepció a l'Ajuntament de VNG  Nou servei de recepció a l'Ajuntament de VNG

Al vestíbul de l'Ajuntament hi ha personal de recepció per donar una atenció més especialitzada, sobretot a les tardes

A partir del dilluns 18 de gener entra en funcionament el nou sistema de control d'accessos a l'Ajuntament de VNG i a d'altres edificis municipals. A finals d'any es va adjudicar a l'empresa BCN Porters la contractació del servei de recepció a l'edifici de l'Ajuntament de VNG, que durant aquest mes de gener encara funcionarà en període de proves.

Segons ha explicat el regidor d'Hisenda i Règim Intern, Albert Sanabra, amb el canvi de sistema s'aconsegueix "una atenció més especialitzada cap a les persones que entren a l'Ajuntament, sobretot a les tardes". El servei de recepció es completa amb l'atenció telefònica que aquestes persones realitzaran de les trucades a l'Ajuntament de VNG i derivant-les a les regidories corresponents. No així l'atenció de les trucades al telèfon 010 que continua éssent atès directament pel personal de l'OAC.

Entre els canvis que comporta l'adjudicació d'aquest servei hi ha també la instal·lació de 35 càmeres en diferents accessos a dependències municipals que estan connectades a la seu de la Policia Local. Segons ha explicat el regidor d'Hisenda i Règim Intern "l'objectiu és evitar que no es produeixi cap incident". Albert Sanabra ha remarcat que les càmeres només se situen en els accessos a les dependències i que en tot moment s'ha respectat la normativa vigent. A banda de les càmeres del vestíbul de l'Ajuntament, també hi haurà videovigilància als accessos d'altres equipaments com la Casa de Cultura; la Casa Olivella, a la façana de la seu de Serveis Socials i de Recursos Humans, entre d'altres edificis municipals.

Així mateix i amb l'objectiu de normalitzar qüestions de seguretat a l'Ajuntament de VNG, en els horaris de menys afluència de públic es tancaran els accessos des del vestíbul als pisos superiors, de manera que qui hi hagi d'accedir passarà prèviament pel mostrador de recepció del vestíbul de l'Ajuntament
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00