Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2013

Platges a punt per Setmana Santa

Tots els serveis de les platges estaran instal·lats abans de l'1 de maig   Tots els serveis de les platges estaran instal·lats abans de l'1 de maig

Les platges de VNG han mantingut alguns serveis durant tot l'hivern, i estan preparades per acollir els primers usuaris aquesta Setmana Santa

Durant l'hivern les platges de la ciutat han mantingut alguns dels seus serveis per als usuaris puntuals. Així, per exemple, no s'han eliminat els rentapeus a les entrades de les platges d'Adarró i Ribes Roges, s'ha deixat instal·lat un tram de passarel·la, i tampoc s'han eliminat les papereres de les entrades.
L'empresa concessionària s'ha encarregat de fer el manteniment un cop per setmana durant tota la temporada d'hivern, i aquests darrers dies està reposant els serveis malmesos pels temporals de mar. D'aquesta manera les platges s'estan posant a punt per als dies de Setmana Santa.

La resta de serveis s'instal·len uns dies abans de l'1 de maig, quan ja entren en funcionament els xiringuitos, els lavabos, dutxes i rentapeus, el servei de lloguer d'hamaques, una zona amb tendals, i els contenidors per a la recollida selectiva de residus. Les platges d'Adarró, Ribes Roges i el Far disposen a més d'una zona esportiva amb camps de futbol, voleibol i/o bàsquet, i a les platges d'Adarró i del Far també hi ha lloguer de patins i caiacs. A més, a totes les entrades de cada platja es disposa d'una cartellera informativa on s'inclou informació relativa els serveis disponibles.

Tot i que la majoria de serveis es posaran en marxa l'1 de maig per cobrir les necessitats dels primers usuaris, el servei de socorrisme i salvament no començarà fins a l'1 de juny.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00