Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/11/2012

Vilanova i la Geltrú al Barcelona Smart-City World Congress

  Gerard Figueras i Joan Giribet amb el conseller Francesc Xavier Mena Gerard Figueras i Joan Giribet amb el conseller Francesc Xavier Mena

S'han fet contactes amb empreses i administracions per obrir vies de finançament

Una àmplia representació de Vilanova i la Geltrú ha participat al Barcelona Smart – City World Congress que des de dimarts fins avui dijous s'està celebrant al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. Aquest Congrés és un esdeveniment únic a nivell mundial que lidera el moviment per al desenvolupament de comunitats intel·ligents que impulsen ciutats innovadores i sostenibles. Al llarg dels tres dies del congrés s'han tractat temes qüestions com l'energia, el medi ambient, la tecnologia i la innovació; la ciutat col·laboradora i la societat intel·ligent, el plantejament urbà i la construcció, la mobilitat, el govern i l'economia, la gestió d'emergències, i l'Smart Geo.

La delegació vilanovina ha estat encapçalada per Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Joan Giribet, regidor d'Urbanisme; Joan Carles Lluch, gerent de Neàpolis; i Pere Cayuela, cap de servei de la regidoria de Promoció Econòmica.

La participació de la capital de la comarca del Garraf al Congrés Mundial ha servit per prendre contacte amb diferents empreses, partners i administracions per tal de trobar i obrir fórmules i vies de finançament a diferents projectes i propostes d'Smart Citys que s'estan duent a terme des de Neàpolis. La delegació vilanovina també ha coincidit al congrés amb el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Mena.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00