Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2014

Ajuntament, Generalitat i Viu Comerç signen un conveni per impulsar el centre comercial a cel obert

L'alcaldessa afirma que el bon funcionament del comerç és clau en la recuperació econòmica

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens; i la presidenta de Viu Comerç, Montserrat Andreu; van signar divendres passat un conveni per tal d'impulsar el centre comercial a cel obert. L'acte també va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, que va ser l'encarregat d'introduir l'acte de signatura. Figueras va explicar que "a feina que està duent a terme Viu Comerç per a la ciutat és indispensable i que aquest fet es valora molt positivament des de la direcció general de Comerç. Això fa que es renovi aquest conveni, enguany per un valor de 35.000 €, que ha de servir per posar en valor les diferents accions que Viu Comerç du a terme al llarg de l'any". Entre aquestes accions cal destacar que el pla d'actuació per impulsar el centre comercial a cel obert, gestionat per l'associació Viu Comerç, preveu accions com el concurs d'aparadors "Busca l'anomalia", les fires Fora Estocs, la campanya de Sant Jordi "El comerç de sempre", les Vilanova Shopping Night, el Mercat del Turista, la Fira de Novembre, la campanya de Nadal, els Espais Vius amb Música, i la pista de gel. Així mateix, també inclou accions de formació pels comerciants, accions de promoció als mitjans de comunicació, la promoció "Comerç a Fires", el plànol comercial de Viu Comerç, aparcaments accessibles, i la implantació de la targeta de fidelització.

En aquest sentit, nova presidenta de Viu Comerç, Montserrat Andreu, va voler agrair "un any més la col·laboració de la Generalitat per tal de sumar esforços en la defensa i la potenciació del comerç de proximitat. El comerç a Vilanova i la Geltrú és un veritable motor econòmic i fa que la ciutat estigui al mapa del país"

Josep Maria Recasens va manifestar que el conveni posa en valor "la col·laboració entre els sector privat i públic en favor de la gran funció social i econòmica que el comerç aporta al país. És molt important el fet que Viu Comerç hagi esdevingut un veritable referent en el fet de mostrar a la ciutadania, però també als visitants, que Vilanova i la Geltrú té una oferta comercial atractiva i molt potent".

Finalment, l'alcaldessa Neus Lloveras va cloure l'acte felicitant a Viu Comerç per "la grandíssima feina que està fent al front de comerç vilanoví, tot oferint una manera de fer i de ser molt especial. Vilanova i la Geltrú és el centre comercial a cel obert més important de Catalunya. S'ha fet un bon treball i es segueix per un bon camí. El comerç és clau en la nostra activitat econòmica i també és clau en la recuperació".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00