Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/11/2015

La 'força' aterra a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Els fans de Star Wars i els fans de Lego tenen una cita  Els fans de Star Wars i els fans de Lego tenen una cita

Durant el mes de desembre es podrà visitar l'exposició 'Star Wars en Lego' i prendre part en el taller infantil 'Fes un petit robot Lego d'Star Wars', a més de participar en el concurs 'Star Wars en Lego'

El 18 de desembre s'estrena a nivell mundial la setena part de la saga Star Wars, que porta per títol Star Wars: el despertar de la força. La biblioteca Armand Cardona ha aprofitat aquest fet per organitzar tota una programació d'activitats al voltant d'aquesta sèrie que faran gaudir grans i petits.

Del 30 de novembre fins al 9 de gener es pot visitar l'exposició “Star Wars en Lego” a la biblioteca Armand Cardona. Una mostra de diversos sets i minifigures oficials LEGO relacionades amb aquesta saga galàctica. Les peces han estat cedides per un col·leccionista particular.

Aquest mateix dilluns, 30 de novembre, s'obren les inscripcions pel taller infantil “Fes un petit robot Lego d'Star Wars”, a càrrec d'Espl@i Virtu@l. Els infants a partir de 8 anys podran anar a la biblioteca Cardona a fer un robot Lego education amb moviment, so i llum. Per aquesta activitat les places són limitades i cal inscripció prèvia a la biblioteca amb un cost de 3€ per infant, que podrà anar acompanyat d'un adult.

Tot això es complementarà amb una exposició de documents existents a la biblioteca sobre la sèrie Star Wars i amb el concurs ‘Star Wars en Lego'.
Entre el 30 de novembre i el 6 de desembre es formularan 7 preguntes mitjançant les xarxes socials de les Biblioteques VNG, que els participants podran respondre fins al 12 de desembre (també es trobaran formularis amb les preguntes a la mateixa biblioteca).
El 14 de desembre es farà públic el nom d'aquest original concurs que permetrà saber qui és l'autèntic ‘Padawan' que s'emportarà un set de Lego Star Wars 75080 per gentilesa d'Abacus Vilanova.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00