Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/11/2013

Jornada sobre el port de Vilanova i la Geltrú com a millor sortida per exportar

És tracta d'una sessió oberta que es farà dijous 28 a la Sala d’actes de la Llotja

El pròxim dijous, 28 de novembre, a les 11 del matí i a la sala d'actes de la Llotja de Pescador, tindrà lloc una jornada sobre el port de Vilanova i la Geltrú com a millor sortida per exportar. Aquesta jornada té com objectiu el donar a conèixer el port de la ciutat com a canal d'importació i exportació de mercaderies dins les estratègies d'internacionalització de l'empresa catalana. El port de Vilanova i la Geltrú, amb la seva terminal comercial, ofereix serveis a la mida de les necessitats del producte, en funció de la seva tipologia, amb un tracte preferencial, i dins d'unes infraestructures modernes i adequades. La seva situació geogràfica i estratègica el converteixen en una opció a tenir en compte en la cadena logística del teixit empresarial de la comarca del Garraf i el seu entorn.

La Jornada serà oberta per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i moderada per Jordi Gálvez, de la Cambra de Comerç de Barcelona. Entre el ponents destaca la presència del president de l'ADEG, Xavier Cardona; de la representant de Ports de la Generalitat, Margarita Diez; del representant de la Terminal Portuària de Vilanova i la Geltrú, David Ruiz; de la gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez; i del regidor de Promoció Econòmica i turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, que serà l'encarregat de cloure l'acte. A partir de les 13 h hi haurà una visita guiada a la terminal portuària.

Aquesta jornada està organitzada per Ports de la Generalitat, Terminal Portuària de Vilanova; amb la col·laboració de la Cambra de comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; l'Associació d'Empresaris de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf (ADEG) i amb el patrocini de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00