Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/12/2009

El nou centre cívic La Sardana funciona des de dissabte

  Celebració del brindis de Nadal al nou centre cívic Celebració del brindis de Nadal al nou centre cívic

Més de dues-centes persones van participar al brindis de Nadal que obria el nou equipament ciutadà

Més de dues-centes persones van voler participar del brindis de Nadal que va oferir el govern de la ciutat per obrir el nou Centre Cívic La Sardana. Un nou equipament que s'ha construït pràcticament al mateix indret on existia l'anterior, tal i com havien demanat els veïns de la zona. L'obertura del centre va causar molta expectació entre els veïns i veïnes del barri que no va voler perdre l'oportunitat de visitar les seves dependències. A l'acte hi va assistir una amplíssima representació del govern de la ciutat encapçalada per l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena i per la primera tinent d'alcalde, Iolanda Sánchez

El nou Centre Cívic La Sardana ha pogut esdevenir realitat gràcies al suport del Plan E, juntament amb la reurbanització de la plaça de les Danses. El nou Centre Cívic disposa de tres sales polivalents, dos despatxos, serveis, vestíbul i magatzem. A la part interior, ha explicat la regidora, es compta amb un espai enjardinat, on s'ha instal·lat un petit hort comunitari. L'edifici també conté l'Estació Mediambiental. En total, 270 m2 de construcció que serviran per a crear un espai dedicat al foment de la relació i la convivència que, a més, recull les necessitats de l'Associació de Veïns.

Juntament amb la construcció del nou Centre Cívic s'ha dut a terme la remodelació de la plaça de les Danses. Els treballs han consistit en millores al drenatge, a la pavimentació i a la zona de jocs, però també amb la voluntat de crear nous circuits tant per als usuaris com per als vianants ocasionals. El pressupost global de la construcció del Centre Cívic La Sardana i la reforma de la plaça de les Danses ha estat de 498.800 euros.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00