Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/11/2012

Neàpolis acull dues conferències sobre aplicacions per a dispositius mòbils

Les aplicacions per a dispositius mòbils centraran les dues conferències que la UOC farà a Neàpolis     Les aplicacions per a dispositius mòbils centraran les dues conferències que la UOC farà a Neàpolis

Les xerrades estan organitzades per la UOC

Neàpolis, l'Espai de la Tecnologia i les Idees de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú acull la setmana vinent dues conferències sobre aplicacions per a dispositius mòbils. Les sessions de treball estan impulsades per la Universitat Oberta de Cataluna, UOC, que té a Neàpolis la seva seu al territori i l'objectiu és oferir a les persones usuàries o que ho poden ser potencialment, tots els elements al seu abast per treure el màxim rendiment dels dos sistemes operatius més utilitzats actualment.

La primera sessió-taller es realitzarà dilluns vinent 19 de novembre a les 18.30 h i se centrarà en el sistema operatiu Android, desenvolupat per l'empresa Google. L'objectiu de la sessió és conèixer les diferents aplicacions i quines són les més útils i utilitzades pels usuaris.

Dijous 22 de novembre es durà la terme la segona sessió-taller, en aquest cas dedicada al sistema desenvolupat per Apple, iOS. Les persones interessades o usuàries dels iphone i ipad's tenen al seu abast tots els avantatges i recursos que poden aconseguir mitjançant aquestes aplicacions.

Les sessions són gratuïtes i es realitzaran a Neàpolis, rambla de l'Exposició 61-69, a partir de les 18.30 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00