Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/10/2015

MAGO cedeix peces de mobiliari urbà a la ciutat

L'empresa vilanovina ha cedit unes 40 peces que es col·locaran a diversos punts de Vilanova i la Geltrú per millorar l'espai públic

L'empresa MAGO Urban ha cedit a la ciutat una quarantena de peces de mobiliari urbà de formigó per tal que puguin ser instal·lats a l'espai públic de Vilanova i la Geltrú. Es tracta de diversos models de bancs i jardineres que l'empresa ha retirat del circuit de vendes i que ha ofert de forma gratuïta a l'Ajuntament per tal que se'n beneficiï el conjunt de la ciutat.

El regidor de Projectes i Obres de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet ha destacat la cessió que ha fet l'empresa de la capital del Garraf i ha explicat que els serveis tècnics municipals ja han estat valorant "diferents ubicacions de la ciutat on poder instal·lar aquestes peces amb l'objectiu de crear nous espais urbans i millorar-ne d'altres". Joan Giribet ha avançat que "la setmana vinent ja es començaran a col·locar algunes d'aquestes peces de mobiliari" i ha assenyalat, el parc de Ribes Roges, la rambla de Lluís Companys o el Portat de Sitges com alguns dels punts de destí d'una part d'aquest mobiliari.

Tot i que el regidor de Projectes i Obres no ha quantificat el cost d'aquesta cessió si ha afirmat que "són peces importants i bastant exclusives que a preu de mercat tindrien un cost elevat".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00