Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/10/2008

Inauguració i cinquè aniversari del CEIP Sant Jordi

    El nou director de Serveis Territorials i la regidora d'Educació visiten el CEIP Sant Jordi El nou director de Serveis Territorials i la regidora d'Educació visiten el CEIP Sant Jordi

A la festa hi va participar el nou director dels Serveis Territorial de la Conselleria d'Educació, qui va reiterar els compromisos de la Generalitat amb la ciutat.

El CEIP Sant Jordi ha celebrat aquest diumenge el cinquè aniversari amb una festa que també ha servit per inaugurar el centre escolar. La regidora d'Educació, Míriam Espinàs; el nou director dels Serveis Territorials de Barcelona-comarques de la Conselleria d'Educació de la Generalitat, Jose Antonio Garcia Saceda i la directora de Zona Educativa, Montse Ibáñez van visitar el centre i van participar de la jornada festiva, juntament amb la direcció i les famíliles de l'escola Sant Jordi.

Segons ha explicat la regidora d'Educació, Míriam Espinàs, tot i no mantenir cap reunió oficial, el director dels Serveis Territorials van confirmar els diferents compromisos que la Generalitat ha adoptat amb l'Ajuntament de VNG i amb la ciutat. En aquest sentit Jose Antonio Garcia Saceda va afirmar que el nou CEIP Volerany que s'ha de construir a l'antiga Fusteria Pirelli estarà finalitzat per al curs vinent 2009-2010 i que al setembre de 2009 començarà a funcionar en mòduls prefabricats el nou IES de Baix a Mar.

A l'acte de celebració, que va comptar amb una gran afluència de públic i famílies vinculades a l'escola, hi van participar alguns dels balls i entremesos de la ciutat. La colla castellera dels Bordegassos de Vilanova; el Ball de Cintes i el Drac de la Geltrú, entre d'altres, van actuar i amenitzar la festa del CEIP Sant Jordi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00