Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/12/2014

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes romandrà tancat durant les vacances de Nadal

Les visites de cap de setmana es reprendran l'1 de febrer    Les visites de cap de setmana es reprendran l'1 de febrer

Tot i que durant aquest període no es realitzaran les visites guiades de caps de setmana, el CIRMAC obrirà per a visites concertades de grups amb reserva prèvia

El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) romandrà tancat, en les seves visites habituals de cap de setmana, des del 22 de desembre fins el 31 de gener. A partir del dia 1 de febrer es reprendran les visites habituals de caps de setmana, dissabtes i diumenges a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h.

Durant aquest període, per contra, es podran concertar visites guiades de grups qualsevol dia de la setmana amb reserva prèvia, trucant al telèfon 93 811 57 15 o bé per e-mail masiadencabanyes@ccgarraf.cat. També es poden adreçar al telèfon d'ARC GESTIÓ CULTURAL: 667 02 39 21. La zona de picnic també romandrà oberta en el seu horari habitual.

La Masia d'en Cabanyes i el Centre d'Interpretació del Romanticisme segueixen actius en l'acollida de visitants i esdeveniments, consolidant-se com a espai d'aprenentatge i socialització, fent èmfasi amb el Romanticisme i el reconeixement del llegat Cabanyes, alhora que esdevenint un espai apte per a tot tipus de reunions i celebracions.

A partir del mes d'abril es reiniciaran les activitats culturals, educatives i lúdiques que ofereix habitualment aquest equipament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00