Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2014

El Govern fa balanç del Ple ordinari d'octubre

La municipalització del servei de gestió d'expedients sancionadors i l'acord sobre els drets laborals de les treballadores de neteja d'equipaments municipals, temes destacats de la compareixença

El Ple d'aquest mes d'octubre va aprovar la municipalització del servei de gestió administrativa dels expedients sancionadors que en matèria de trànsit gestiona l'empresa municipal VNG Aparcaments. 

Sobre aquesta qüestió ha parlat l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, en l'habitual compareixença del Govern municipal posterior a la celebració de les sessions plenàries. Neus Lloveras ha manifestat que "l'objectiu del Govern és millorar el servei a la ciutadania i abaratir costos". En aquest sentit, l'alcaldessa Lloveras ha afirmat que el Govern municipal "creu en la municipalització dels serveis sempre que sigui positiu per a la ciutat i per a l'Ajuntament".

Neus Lloveras ha explicat que no en tots els casos és possible dur a terme la municipalització d'un servei que es presta de forma externa i que per tant la decisió "no és només una qüestió de voluntat política sinó que hi ha d'haver uns efectes positius per a la ciutat".

D'altra banda, l'alcaldessa de VNG també ha fet esment a la moció retirada pel Grup Municipal del PSC sobre la recuperació dels drets laborals de les treballadores del servei de neteja d'equipaments municipals i ha afirmat que "ahir (dilluns) es va signar un acord amb efectes al mes de juliol" per tal de fer efectius els acords assolits entre el Govern i el Grup Municipal del PSC en relació al pressupost de 2014 on es feia referència a la recuperació d'uns drets laborals d'aquest col·lectiu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00