Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2013

Afectacions del trànsit durant la Fira de Novembre

Fira de Novembre 2012 Fira de Novembre 2012

El lateral del port s'habilitarà com a carrer de doble sentit els dies 7, 8, 9, 10 i 11 per facilitar la mobilitat. S'habilitarà aparcaments i es tallarà al trànsit de vehicles els carrers propers al recinte firal.

El caràcter urbà de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú obliga l'Ajuntament de la ciutat a prendre un seguit de mesures que afectaran al trànsit rodat en aquells carrers propers al recinte firal, del 8 al 10 de novembre.

Enguany els expositors de la Fira estaran ubicats a la plaça de les Neus, rambla Principal, plaça de la Vila, rambla de la Pau, Parc de Baix-a-Mar, passeig Marítim, entre el carrer del Gas i la rambla de Joan Baptista Pirelli, rambla de Lluís Companys i passeig del Carme.

Els carrers afectats per la celebració de la Fira seran els següents:

• carrer del Marquès del Duero: tallat a la circulació de vehicles, de 10 a 22 hores, del 8 al 10 de novembre. També quedarà tallat l'accés al carrer del Marques del Duero per la Rambla Samà i pel carrer Restauració. Els veïns podran accedir a la zona pel carrer d'Anselm Clavé i carrer del Parlament. Per accedir a l'estació caldrà fer-ho per la rambla de Josep Antoni Vidal i rambla de Josep Tomàs Ventosa. Divendres dia 8, a les hores d'entrada i de sortida de les escoles properes i en funció de l'afluència de visitants a la Fira, s'intentarà mantenir obert al trànsit de vehicles.

• carrer de l'Àncora: tallat a la circulació de vehicles, entre la rambla de la Pau i el pas sota via del carrer de Magdalena Miró, de 10 a 22, del 8 al 10 de novembre. Només es permetrà l'accés als vehicles que hagin d'accedir al gual ubicat a la rambla de la Pau núm. 61. Divendres dia 8, a les hores d'entrada i de sortida de les escoles properes i en funció de l'afluència de visitants a la Fira, s'intentarà mantenir obert al trànsit de vehicles.

• carrer de la Boia: tallat a la circulació de 10 a 22h, del 8 al 10 de novembre.

• carrer de Pere Jacas: tallat a la circulació de vehicles, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i rambla de la Pau, de 10 a 22 h, del 8 al 10 de novembre. Es permetrà l'accés als vehicles que hagin d'accedir als aparcaments de la plaça de la Mediterrània, Vilanova Port, rambla de la Pau, carrer de Ferrer i Vidal, i carrer de Conxita Soler.

• passeig Marítim: del 7 a l'11 de novembre es desviarà la circulació pel lateral del Port, entre el carrer de les Canàries i la rambla de Joan Baptista Pirelli. Aquest vial es tornarà a habilitar en els dos sentits de circulació durant aquests dies per facilitar la mobilitat, quedant anul·lada la zona d'estacionament des de dimecres 6.

• carrer de Tetuan i carrer de l'Havana (cruïlla rambla Principal): del 8 al 10 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

• carrer de Manuel Marquès i carrer de l'Almirall Colom (cruïlla rambla Principal): del 8 al 10 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

• carrer del Jardí i carrer de Sant Joan (cruïlla rambla Principal): del 8 al 10 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

• rambla de Lluís Companys (entre el passeig del Carme i el carrer Meridional): del 8 al 10 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles el sentit muntanya en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira, ja que enguany el recinte firal s'allarga pel passeig del Carme i la rambla de Lluís Companys.

Recordem que les parades del mercat ambulant del barri de mar dels divendres, aquest divendres 8 no estaran ubicades a la rambla de la Pau sinó a la rambla del Far, la qual cosa no tindrà afectacions sobre el trànsit.

En funció del nombre de visitants i manera molt puntual, es podrien produir talls de trànsit a la rambla de Josep Antoni Vidal i de Josep Tomàs Ventosa, entre la rambla Samà i el carrer de la Unió. Aquests talls no afectarien el pas de l'autobús urbà.

Per tal de facilitar la mobilitat i l'accés de visitants, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana utilitzar diversos espais per deixar-hi el cotxe. A la zona sud de la ciutat es podran utilitzar els aparcaments de la platja del Far de Sant Cristòfol, el passeig de Ribes Roges, i enguany s'ha arribat a un acord amb Ports de la generalitat i la Confraria de Pescadors per poder utilitzar com a zona d'estacionament l'esplanada dels xarxaires dissabte i diumenge.

L'Ajuntament recomana l'ús de la ronda Ibèrica i del passeig Marítim per fer els desplaçaments amb vehicle privat, i evitar la circulació per la zona centre.

Transport urbà i interurbà:

• L1 i L4: Des de les 14h del 8 de novembre fins a les 23h del 10 de novembre, l'autobús urbà no circularà per la rambla de Salvador Samà, carrer del Marquès del Duero i carrer del Forn del Vidre. S'anul·len les parades Parc Gumà i Ferran i Can Pahissa. L'itinerari del bus serà per la rambla de Josep Antoni Vidal i rambla de Josep Tomàs Ventosa.

• L1 i L2: Des de les 12h del 7 de novembre fins a les 14h de l'11 de novembre, l'autobús urbà no circularà pel passeig Marítim, entre el carrer de les Canàries i la rambla de Joan Baptista Pirelli, i ho farà pel vial de la Ribera. Les parades es faran al mateix lateral del passeig, a l'alçada de la rambla de Joan Baptista Pirelli i del carrer del Gas.

• L2: Des de les 18h del dia 8 fins a les 23h del dia 10 de novembre, l'autobús no circularà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i la plaça de Soler i Gustems. Queden anul·lades les parades de la rambla de Josep Tomàs Ventosa amb rambla de la Pau, Manuel Marquès davant el CAP Jaume I, i plaça de Soler i Gustems. El bus es desviarà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i pujarà pel carrer de la Unió.

• Línia bus interurbà del Prat de Vilanova: El divendres 8 de novembre quedarà anul·lada la part del recorregut que transcorre pel carrer de Pere Jacas i el carrer de l'Àncora.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00