Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/06/2016

Visita comentada a l'exposició 'La flor dels tigres' a càrrec de Míriam Artigas

La poesia visual de la vilanovina es desplega en aquesta mostra    La poesia visual de la vilanovina es desplega en aquesta mostra

Diumenge es podrà interpretar la mostra, que està exposada fins al 24 de juliol a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani LA SALA

Aquest diumenge 3 de juliol, a les 12 del migdia, l'artista vilanovina Míriam Artigas oferirà una visita comentada a l'exposició “La Flor dels Tigres”, que es pot visitar a la Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani LA SALA fins al 24 de juliol.
L'activitat de diumenge, que és gratuïta, es complementarà amb la intervenció musical de Jordi Artigas a la guitarra i Anna Artigas al violoncel.

“La Flor dels Tigres” és una retrospectiva de poesia visual, en la que les imatges i les paraules s'interrelacionen i conflueixen amb les escultures de fang cuit i les pintures.
La mostra acull prop d'una vintena d'obres, peces d'una gran fragilitat, de formes molt variades, i treballades amb diferents materials com ara cotons, papers, plàstics i filferros. Mantes i robes velles protegeixen unes formes que són fetes moltes d'elles amb fang. Són també peces molt austeres de color, en les que preval sobretot el color blanc del paper i del poliestirè. També hi és present el color de la terra, amb les peces de fang, així com el negre de les paraules impreses. Tot plegat fa que l'obra tingui un aspecte minimalista, en la que predomina el silenci.

La mostra, que s'emmarca en el programa de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura, es va inaugurar el passat dimarts 21 de juny.

L'any 1994 Míriam Artigas va fundar a Vilanova i la Geltrú el Taller dels Sentits, un centre d'Expressió i Creació Plàstica, on plasma tota la seva inquietud. Un taller que no ha parat de créixer, i que destaca el treball de pedagogia en el camp de l'art adreçat al professorat de primària, i les sessions monogràfiques per a les escoles anomenades “Aprendre a mirar un quadre”.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00