Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2016

La cadena SER Penedès – Garraf i l'Ajuntament de VNG organitzen un sopar solidari en favor d'un projecte social d'atenció bucodental

L'objectiu és fer arribar la salut bucodental a tothom    L'objectiu és fer arribar la salut bucodental a tothom

El sopar es farà al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú el divendres 30 de setembre

La cadena SER Penedès-Garraf i la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han organitzat pel divendres 30 de setembre un sopar solidari al Museu del Ferrocarril de VNG.

El sopar té com a objectiu ajudar econòmicament un projecte social d'atenció bucodental per a persones que, per manca de recursos econòmics, no poden accedir als serveis més bàsics dels dentistes.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté, des del mes de març d'aquest any, una relació permanent de col·laboració amb el Centre Dental Vilanova, de manera que el centre presta serveis d'atenció odontològica solidària a persones derivades dels Serveis Socials Municipals. Aquesta col·laboració permet accedir a la cura bucodental preventiva i reparadora a persones que, per la seva situació econòmica no poden assumir el cost d'aquests tractaments bàsics, com les neteges, els curetatges, les càries i les endodòncies. El cost d'aquests serveis els assumeix íntegrament el Centre Dental Vilanova, exceptuant un copagament simbòlic de 3 € per visita, per part de la persona que rep el tractament.

Els diners recaptats durant el sopar solidari es destinaran íntegrament a augmentar l'atenció odontològica que el Centre Dental Vilanova presta en col·laboració amb els Serveis Socials Municipals.

El sopar que començarà a les 20.30 hores als mateixos jardins del museu, el serviran els establiments col·laboradors: Casa Ametller, Càtering Simpàtic, Restaurant La Nau, Pastisseria Abraham, vins i caves Vallformosa i l'Espiga d'or. Posteriorment, Guillem Estadella amenitzarà la vetllada amb uns monòlegs humorístics.

Els tiquets solidaris tenen un preu de 15 euros i es poden comprar a les parades del Mercat del Centre de Vilanova, i el mateix dia 30, a l'entrada del Museu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00