Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2008

Es signa el contracte de manteniment del clavegueram de la ciutat

Imatge de la signatura del contracte, que tindrà una vigència de tres anys Imatge de la signatura del contracte, que tindrà una vigència de tres anys

L'empresa durà a terme un pla de xoc i la diagnosi de l'estat del clavegueram

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena ha formalitzat aquest migdia el contracte amb l'empresa SOREA SA, adjudicatària del servei de neteja i manteniment del clavegueram de la ciutat. A l'acte també hi ha assistit el quart tinent d'alcalde i regidor de Serveis Viaris, Juan Luís Ruiz i el gerent de la Companyia d'Aigües de VNG, Julian Sagarra.

El contracte té una vigència de tres anys i segons ha explicat el regidor de Serveis Viaris inclou les tasques de manteniment i conservació de la xarxa d'aigües pluvials i residuals de la ciutat. Mitjançant aquesta contractació l'empresa durà a terme tant el manteniment ordinari com un pla de xoc, en els primers dos anys, per posar la xarxa a punt i facilitar el manteniment futur del clavegueram de la ciutat.

El contracte de manteniment s'ha fet per un import de 129.000 euros mentre que el pla de xoc té un import de 55.000 euros. Segons Juan Luís Ruiz, l'adjudicació d'aquest servei de manteniment 'suposa un pas endavant en la conservació de la xarxa de VNG'.

Per la seva banda el responsable de l'empresa SOREA, Albert Pinadell ha destacat l'experiència de la seva empresa en el nostre territori així com 'els diferents serveis que marquen la diferència com a empresa especialitzada'. En aquest sentit, Albert Pinadell ha explicat que la voluntat de l'empresa és incorporar un servei de gestió avançada que permeti una bona planificació del manteniment de la xarxa. L'empresa, ha explicat Albert Pinadell farà en primer lloc una diagnosi per poder planificar posteriorment el manteniment de futur del clavegueram de VNG.

Finalment, l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que 'en un moment en que l'aigua ha esdevingut un bé escàs és essencial un bon manteniment i conservació de la xarxa així com del servei que presta la Companyia d'Aigües de Vilanova'. Joan Ignasi Elena ha destacat la col·laboració que s'ha establert, mitjançant aquesta contractació, amb una empresa puntera al país i a l'estat quant a la gestió de l'aigua.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00