Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/10/2011

Nova convocatòria del programa Yuzz per a joves emprenedors amb projectes tecnològics

Lliurament de premis de l'edició anterior del programa Yuzz Vilanova i la Geltrú     Lliurament de premis de l'edició anterior del programa Yuzz Vilanova i la Geltrú

Fins al 30 d'octubre es pot fer la sol·licitud. Els projectes seleccionats comptaran amb suport jurídic i administratiu per poder fer realitat les seves empreses

Fins al 30 d'octubre està obert el termini per fer la sol·licitud per participar a l'edició 2011-2012 del programa Yuzz. Aquest concurs adreçat als joves, d'entre 18 i 30 anys, té per objectiu recolzar emprenedors en els seus projectes de base tecnològica.

Vilanova i la Geltrú, a través de Neàpolis és una de les quatre ciutats catalanes que seran seu del programa Yuzz en aquesta nova edició. En total enguany seran 20 ciutats a tot l'estat espanyol les que participaran d'aquesta iniciativa.

Per participar en la nova convocatòria només cal omplir el formulari que hi ha al web http://www.yuzz.cat/. El programa, que impulsa la Fundació Banesto consisteix a oferir als joves emprenedors el suport necessari per tirar endavant la seva empresa. Durant set mesos mitjançant una xarxa d'experts, assessors empresarials i tutories personalitzades, els col·laboradors locals, com ara Neàpolis-Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ofereixen treball de col·laboració en línia i suport administratiu i jurídic per tal de materialitzar els diferents projectes que concursen. En acabar, el millor projecte de cada seu rebrà com a premi un viatge a Silicon Valley, San Francisco. A més, els tres millors projectes finalistes a nivell nacional rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros per al primer, segon i tercer premiat respectivament, per posar en marxa el seu negoci.

Fa uns dies, el Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acollir la cloenda i lliurament de premis de l'edició Yuzz que acaba de finalitzar. David Fontanet i Ferran Olivella, amb el projecte de geolocalització 'GetGetOne' van ser guanyadors d'un dels premis nacionals d'aquest programa que impulsa la Fundació Banesto amb la col·laboració a la nostra ciutat de l'Ajuntament de VNG i del Cowork Neàpolis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00