Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2010

La història comercial de la Vilanova vella protagonista d'una exposició a La Sala

    L'exposició es pot visitar fins el 12 de desembre  L'exposició es pot visitar fins el 12 de desembre

L'exposició, que s'inaugura aquest divendres a la tarda, s'emmarca dins les accions que es porten a terme des del PINA

Un passeig per la història comercial de la Vilanova Vella és el títol de l'exposició que s'inaugura aquest divendres 22 d'octubre a les 19. 30h al Centre d'Art Contemporani La Sala.

L'exposició, que es podrà visitar fins el 12 de desembre, s'emmarca dins les diferents accions de dinamització social i comercial que s'estan portant a terme des del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic (PINA) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta mostra ha estat possible gràcies a la intervenció dels ciutadans i ciutadanes que han aportat fotografies sobre els comerços antics de la Vilanova Vella. Concretament, l'exposició recull un total de 30 fotografies de comerços emblemàtics de la ciutats i, a través d'elles, es pot fer un passeig per la història més social i comercial del barri. Les imatges no només mostren els comerços històrics del barri, sinó que permeten rememorar aspectes més antropològics.

A més, mentre duri l'exposició hi haurà activitats complementaries com és la narració d'un conte infantil o la tertúlia sobre la vida comercial de la Vilanova Vella, a càrrec del Grup de Dones amb Memòria del taller "La història a les nostres mans".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00