Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/11/2009

Cinc estands municipals a la Fira de Novembre

Muntatge de l'estand municipal Muntatge de l'estand municipal

Els visitants podran conèixer la tasca de l'Ajuntament i alguns dels seus organismes mitjançant vídeos i propostes interactives

Diversos organismes i serveis municipals tindran presència a la Fira de Novembre amb estands propis, amb l'objectiu de difondre a la ciutadania, tant vilanovins i vilanovines com forasters, la tasca que desenvolupen. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tindrà el seu estand a la plaça de la Vila, com en els darrers anys, al costat d'un espai dedicat a les ciutats agermanades. D'altra banda, el Consorci de Serveis a les Persones compartirà vela amb el Consorci Sanitari del Garraf a la plaça del Mercat, mentre que les societats municipals PIVSAM i VNG Aparcaments ocuparan la cruïlla de la rambla amb l'avinguda de Francesc Macià.

L'estand de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú presenta enguany un disseny auster, en un espai absolutament blanc. El protagonista serà un vídeo que projectarà el caràcter amable, viu i hospitalari de la ciutat. A pocs metres s'estrenarà enguany un estand dedicat a les poblacions agermanades amb Vilanova i la Geltrú. Aquest espai oferirà activitats per als infants, com un vídeo interactiu, cançons, contes, receptes i altres elements propis de cada indret.

D'altra banda, el Consorci Sanitari del Garraf i el Consorci de Serveis a les Persones compartiran estand a la plaça del Mercat. Els visitants hi podran saber quines funcions tenen aquests dos òrgans sanitaris i coneixeran el treball que es desenvoluparà a la Plataforma Sanitària de serveis a la dependència i al CAPI de baix a Mar. Unes grans banderoles i un vídeo seran el material de suport explicatiu. A més a més, les persones que s'atansin a l'estand podran consultar a través d'una guia de carrers quina és l'àrea bàsica de salut que els correspon segons on visquin.

L'estand de l'empresa municipal PIVSAM (Promoció Industrial Vilanova Societat Anònima Municipal) estarà ubicat a la cruïlla de la rambla Principal amb l'avinguda de Francesc Macià. El recinte exposarà tots els projectes que s'han realitzat durant l'any 2009 i el que encara resta per fer. Es tracta d'un estand molt visual, que comptarà amb diverses pantalles. La ciutadania podrà, de manera interactiva, accedir als diferents projectes que es mostren per obtenir la informació.

PIVSAM ha basat la seva feina, en el darrer any, en tres eixos: l'obra pública (amb la urbanització dels carrers Picapedrers, Tarragona, Aigua, etc; el Nucli Antic; la plaça de les Neus; el sector Masia en Barreres II i el sector Llimonet II i III, entre d'altres). El segon eix d'actuació han estat les obres corresponents al Fons Estatal d'inversió Local (FEIL), amb l'execució de 27 projectes com per exemple, rambla de la Pau, el nou Centre Cívic Molí de Vent o la intervenció al torrent de Sant Joan. Finalment el tercer eix, d'activitat econòmica, fa referència a la promoció de naus industrials al sector Torrent de Santa Magdalena. Tot això es podrà percebre en l'estand de la Fira de Novembre.

Per últim, davant del de PIVSAM, se situarà l'estand de VNG Aparcaments. Mitjançant diversos plafons, l'empresa municipal d'aparcaments mostra els quatre aparcaments soterrats que gestiona, Charlie Rivel, Casernes, Peixateria i plaça de la Mediterrània. Els horaris de la Fira de Novembre són de 10.30 a 21.30 h. Demà dijous a les 17.30 h la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, pronunciarà el pregó al Saló de Plens de l'Ajuntament de la ciutat. Tot seguit, l'alcalde de la ciutat francesa de Mérignac, agermanada amb Vilanova i la Geltrú, farà la tallada de cinta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00