Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2012

Les seleccions catalanes de Cruyff Courts van viatjar a Àmsterdam aquest cap de setmana

 D'esquerra a dreta, Núria Moreno, Laura Escofet, Marcel Cortés i Sergi Tulloch D'esquerra a dreta, Núria Moreno, Laura Escofet, Marcel Cortés i Sergi Tulloch

Van visitar l'estadi Àmsterdam Arena i es van enfrontar a la selecció holandesa

Les Seleccions Catalanes de Cruyff Courts, masculina i femenina, es van desplaçar aquest dissabte a Àmsterdam per tal de disputar un mini torneig amb les seleccions holandeses. L'expedició va arribar a les 9 del matí a l'aeroport holandès, que disposa d'un camp de Cruyff Courts i on van celebrar una competició de penals per puntuació que van guanyar els holandesos per 14.750 a 10.250 punts. Posteriorment l'expedició catalana va visitar l'estadi Ámsterdam Arena on van fer un taller d'integració i més tard es van celebrar el partits. La selecció catalana masculina va guanyar per un total de 3 a 7 mentre que l'equip femení va perdre per un global de 2 a 3.

L'equip de noies estava format per Laura Escofet i Nuria Moreno, de Vilanova i la Geltrú; Laura Fernandez i Marina Podadera, de Piera; Amanda Rodriguez i Judith Guardiola, de El Vendrell; i Ana Khonelidze i Marta Borras, de Reus. L'equip dels nois eren Sergi Tulloch i Marcel Cortés, de Vilanova i la Geltrú; Alex Parcerisas, i Jordi Codina, d'Igualada; David Rodriguez i Julian Bustamante, de El Vendrell; i Enric Cubells i David Altés, de Reus.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00