Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2015

Súperherois de còmic a la Joan Oliva

La biblioteca dedica el juliol al món del còmic i els súperherois      La biblioteca dedica el juliol al món del còmic i els súperherois

El vilanoví Jorge Fornés, que treballa per a Marvel dibuixant personatges com Batman, exposa a la biblioteca i ofereix un taller per a nens i nenes

Durant tot aquest mes de juliol es pot visitar a la biblioteca Joan Oliva i Milà la mostra de dibuixos originals del vilanoví Jorge Fornés a través dels seus personatges de còmic com Batman, X-Men o Lobezno, que realitza per l'editorial nord-americana Marvel.

En el marc de l'exposició, dimarts 14 de juliol a les 18 h, la biblioteca acollirà un taller infantil a càrrec de Jorge Fornés, on s'aprendrà a dibuixar el superheroi o superheroïna que escullin els seus participants. L'activitat està adreçada a infants de 6 a 12 anys, i cal fer inscripció prèvia a la biblioteca.

En els seus inicis com a creador gràfic, Jorge Fornés va començar a dibuixar còmics fent contes i algunes novel·les per al mercat espanyol, i posteriorment va començar a dibuixar als Estats Units amb alguns pin-ups i còmics curts per als editors independents, dibuixant per les nits mentre treballava en un garatge per guanyar-se la vida. Des de l'any 2014, Fornés treballa, entre d'altres projectes, dibuixant les seves sagues més conegudes de superherois, i també col·labora freqüentment en diversos tallers de dibuix, taules rodones i altres activitats relacionades amb el món de les vinyetes arreu del país. Ja fa temps que els seus dibuixos es distribueixen per tot el món, però ell els segueix creant des de casa seva a Vilanova i la Geltrú.
Més informació a http://jorgefornes.blogspot.com.es/

Per a totes les persones interessades, la biblioteca disposa en el seu fons de part dels còmics que ha realitzat el dibuixant vilanoví, i que han estat adquirits especialment per a aquesta exposició de dibuixos originals de l'autor.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00