Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/02/2012

La Diputació dóna suport a l'aposta de VNG pel turisme vinculat al mar

El vicepresident de la Diputació, a Vilanova i la Geltrú       El vicepresident de la Diputació, a Vilanova i la Geltrú

Alberto Fernández Díaz visita l'Estació Nàutica i el Far i es reuneix amb els sectors turístic i empresarial de la ciutat

El vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va visitar ahir dissabte Vilanova i la Geltrú per conèixer més d'a prop l'Estació Nàutica i el projecte de far de Sant Cristófor. Fernández Díaz va ser rebut per l'alcaldessa Neus Lloveras al dic de ponent i va poder veure les instal·lacions de l'empresa Roc Roi, que organitza activitats nàutiques.

El responsable de desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació va expressar el seu suport a l'Ajuntament de VNG per ‘enfortir l'aposta per la façana marítima'. Alberto Fernández es va mostrar convençut que ‘potenciar el mar no sols és una aposta per la qualitat de vida dels veïns sinó que també és una aposta turística de primer ordre.' El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, va reafirmar aquesta línia de treball des del municipi explicant que ‘el Govern situa com a eix prioritari al llarg del mandat diferents accions per obrir la ciutat al mar'. Figueras va demanar al vicepresident de la Diputació suport per les iniciatives en aquest àmbit i Fernández Díaz va parlar de 'projectes compartits' i de 'treballar colze a colze' amb l'Ajuntament.

Durant l'estada a VNG el vicepresident primer també va visitar la Torre Blava i es va reunir amb representants dels sectors econòmics i empresarials de la ciutat. Fernández Díaz va parlar de l'aposta per la marca ‘Costa de Barcelona' i com VNG i el Garraf es poden beneficiar de l'activitat turística al voltant de la capital catalana.

Visita Fernández Díaz 2 Trobada amb representants dels sector econòmic de la ciutat

La visita va acabar a les instal·lacions del Far de Sant Cristòfor on els representants del Museu de Mar van mostrar part de la seva col·lecció i Alberto Fernández va conèixer la proposta de l'Ajuntament de convertir l'espai en un centre d'acollida turística.

Descarrega't les fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00