Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2012

Del 30 de març al 22 d'abril Vilanova i la Geltrú obre la Ruta de les Tapes 'VNG VOL TAPES'

 Tota mena de propostes gastronòmiques a VNG VOL TAPES      Tota mena de propostes gastronòmiques a VNG VOL TAPES

Trenta locals de la ciutat ofereixen diverses tapes i cervesa al preu de 2,50 euros

Una trentena de locals de Vilanova i la Geltrú impulsen la proposta gastronòmica VNG VOL TAPES, que es posarà en marxa el dissabte 30 de març fins el 22 d'abril. Albergínies amb ibèric, mandonguilles de la iaia Maria, xató, trinxat amb donja, terrina de xai amb romesco, pop a la gallega, broqueta de tonyina, cruixent d'escalivada, explosió de carxofes, mini hamburgueses de bou, delícies de brie, mussaka, o cruixent de pernil i ceba són només algunes d'aquestes trenta tapes que es podran tastar a qualsevol dels bars, restaurants, cafeteries i locals organitzadors de la ruta. Per poder-los trobar, l'organització ha editat un plànol del centre de Vilanova i la Geltrú on es poden localitzar els locals i les tapes que ofereixen. Seguir aquesta ruta té un preu únic, ja que es tracta que els client puguin fer el tast, junt amb quinto San Miguel al preu de 2,50 €. Cada vegada que un client visiti un establiment i consumeixi una de les tapes ofertades, se li segellarà el plànol, i si durant el període de la campanya fa un 50% de la ruta, entrarà en un sorteig de diferents premis entre els que hi ha visites als cellers Pares Baltà, Oriol Rosell i Clos del Oms per a dues persones, un IPad2 cedit pel BBVA, quatre txecs regal de ViU Comerç, una visita per a dues persones a la factoria de San Miguel de Lleida i dues sortides per a cinc persones amb embarcacions recreatives de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú.

L'acte de presentació de VNG VOL TAPES es va fer al pati de Castell de la Geltrú. Miquel àngel Díaz, de Els Sentit Braseria, i Kilian Ventura, del restaurant Local, van ser els mestres de cerimònies que van explicar la nova proposta d'aquesta ruta de Tapes. També va acudir a la presentació, Miquel Grau, de l'empresa cervesera San Miguel, un dels principals patrocinadors de l'esdeveniment. En representació de l'ajuntament, la regidora d'Esports, Blanca Albà, va excusar al regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, per problemes d'agenda. Blanca Albà va voler destacar la “valentia de la iniciativa i la implicació i compromís de moltes entitats de la ciutat dedicades al turisme, a la banca, al comerç, i sobretot a la gastronomia, per a dur a terme aquest projecte engrescador. Es tracta d'una mostra de cuina molt variada, amb propostes molt diverses, que accentuen la capacitat integradora de Vilanova i la Geltrú.” 

Els establiments organitzadors de la ruta “VNG VOL TAPES” son Els Sentits Braseria, Local, Fonda del Cinto, Taberna Kaixo, Espai de la Carme, D'Ricks, Tastets, Rosso, Argenteria Cafè, La Tasca, Lizarran, Lucky & Luchiano, Cafeteria Bar Mercaders, La Carpeta Moderna, Vitis, Nostàlgic, Restaurant Centrevila, La Parròquia, Més Parròquia, Cantina Don Taquito, El Novell de Can Cusí, La Treva, El Giraldillo, Bar Nogueira, Cerveseria NIL, La Sidreria, Celler 36 bis, Genito Ibèrics i Vins, Genil, Lotus, Manara, La Toscana, Sunny, La Petita Muscleria, L'Avern, Cal Tano, i el Celler La Puput. La iniciativa Ruta de les Tapes compta amb el suport del Gremi d'Hostaleria i Restauració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de l'ajuntament de la ciutat. 

Més fotografiees de la presentació a FLICKR
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00