Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/11/2012

Visita de la regidora d'Educació a l'escola Ítaca

  L'escola Ítaca acull gairebé 500 alumnes       L'escola Ítaca acull gairebé 500 alumnes

Ariadna Llorens continua fent trobades amb els equips directius i professionals de les escoles per conèixer els projectes educatius que desenvolupen

Aquest matí la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, ha visitat l'escola Ítaca per conèixer de primera mà el projecte pedagògic de centre i l'equip de professionals que atén l'alumnat de l'escola. Durant la visita, la directora de l'escola, Paca Almendros, ha explicat el funcionament del centre, basat en la coeducació, i les activitats que s'hi duen a terme. Un cop finalitzada la visita, Ariadna Llorens, ha destacat que l'escola Ítaca "es troba situada en un entorn privilegiat amb unes instal·lacions de gran nivell". Segons la regidora d'Educació, l'equip directiu i professorat "transmet molta calidesa humana, professionalitat i molta implicació en el seu projecte educatiu".

L'escola Ítaca, va començar a funcionar com a centre educatiu el curs 2005-2006 en mòduls prefabricats. A partir del curs 2007-2008 l'escola ja té l'edifici nou, situat a la rambla Arnau de Vilanova. És un centre de dues línies on hi assisteixen gairebé 500 alumnes.

Les visites als centres educatius que hi ha a la ciutat, responen a la voluntat de la regidora d'Educació de conèixer els equips directius, els projectes que duen a terme i les instal·lacions dels centres, el manteniment dels quals recau en l'Ajuntament de la ciutat que ho gestiona a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET). Amb la visita d'avui, la regidora Llorens ja ha visitat bona part de les escoles públiques de la ciutat; els instituts de Baix-a-Mar; Lluch i Rafecas i Joaquim Mir; les llars d'infants El Gavot i l'Escateret i l'escola Sant Bonaventura. L'objectiu és continuar amb aquesta agenda de visites fins a completar la totalitat de centres educatius de VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00