Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/10/2013

Actes i horaris del cementiri per Tots Sants

Durant tota la setmana el cementiri estarà obert de 9 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament    Durant tota la setmana el cementiri estarà obert de 9 del matí a 6 de la tarda ininterrompudament

El cementiri municipal de VNG organitza una visita guiada aquest diumenge i amplia l'horari de visita des de dilluns fins dissabte 2 de novembre

En motiu de la celebració del dia de Tots Sants, com cada any el cementiri municipal de VNG organitza diverses activitats.
L'Ajuntament de la ciutat i l'empresa Funerària Vilanova, que gestiona el cementiri, informen els ciutadans de l'horari de visita ampliat per aquests dies:

Des de dilluns 28 fins dissabte dia 2 es podrà entrar al cementiri de 9 del matí a sis de la tarda.
El dia 2, dia dels Fidels Difunts, la capella del cementiri acollirà una missa en memòria dels difunts a les quatre de la tarda.

A banda d'aquesta ampliació horària, la Policia Local ha informat que, com ja és habitual, es reforçarà la presència d'agents de trànsit a la zona per evitar embussos.
Les persones que utilitzin el transport públic (autobús i taxi) podran entrar al cementiri per la porta principal, així com també persones amb mobilitat reduïda. Si s'utilitza el vehicle privat, cal accedir per la rambla de Sant Jordi i estacionar a la mateixa rambla de Sant Jordi o bé a l'aparcament del Pavelló Poliesportiu del Garraf. Per a aquestes persones s'habilitarà l'entrada al cementiri per la porta que hi ha a la rambla de Sant Jordi.

Aquest mateix diumenge, dia 27, s'organitza un visita guiada que ha de servir per conèixer aspectes històrics i obres d'art funerari d'importants escultors. El recorregut comença a les 12 del migdia, i cal reservar plaça trucant al 619.33.75.84.

El cementiri de Vilanova ha realitzat diverses tasques de manteniment i millora el darrer any, com l'enjardinament de tot el recinte.
D'altra banda, ha posat en marxa una nova web per donar millor servei, oferir el servei d'encàrrec d'ofrenes florals, un espai perquè els usuaris puguin donar la seva opció, domiciliar el rebut o adquirir i canviar làpides, columbaris, hipogeus i complements. Per qualsevol consulta, es pot trucar al 93-814.13.34, visitar l'oficina situada al tanatori, o visitar www.gicdenomber.es
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00