Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2013

Segona edició de la Ruta de les Tapes del 19 d’abril al 12 de maig

  Presentació de la Ruta de les Tapes al Foment Presentació de la Ruta de les Tapes al Foment

48 establiments s'han sumat a aquesta iniciativa que enguany aposta per les xarxes socials

48 bars i restaurants de Vilanova i la Geltrú s'han sumat a la segona edició de la Ruta de les Tapes que ha organitzat el Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú. Aquesta ruta gastronòmica s'obrirà del 19 d'abril al 12 de maig i cada establiment oferirà una tapa, acompanyada d'una cervesa San Miguel, al preu de 2.50 euros. D'aquest preu, 20 cèntims aniran a parar directament a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú que agrupa a diferents entitats de caire social com Càrites o Creu Roja.

Per tenir més informació de la Ruta de les Tapes podeu consultar el web http://vngvoltapes.com/ . La ruta es va presentar ahir a la tarda al Foment Vilanoví amb la presència del president del gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, Jaume Martí; la regidora de Serveis Viaris de l'Ajuntament de la ciutat, Glòria Garcia; el representant de San Miguel, Manel Grau; Ramon Carbonell, de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú; a més de David Andreu, de l'empresa ADQUA; i un representant de l'empresa KDS, especialitzats en realitat augmentada per a smartphones.

La principal novetat de l'edició d'enguany es que la Ruta podrà ser seguida per l'habitual passaport en paper que haurà de ser segellat a cada establiment on es faci la consumició, i també a través de l'smartphone – ja sigui Android o Apple – a través de l'aplicació Layar. La ruta també te perfil a la xarxa instagram (@vngvoltapes), a facebook, i a twitter i pot ser seguida a través del hastag #vngvoltapes. L'organització també va anunciar que se seguirà demanant l'opinió dels consumidors per escollir les millors tapes i que es farà un sorteig entre els passaports lliurats per tal de repartir un gran nombre de premis entre els participants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00